TOP 48
Fieldmann FZG 1004
Fieldmann FZG 1004 gril na dřevěné uhlí
Fieldmann FZG 1004
FZG 1004 Gril na uhlí+kolečka FIELDMANN (FZG-1004)
FZG 1004 Gril na uhlí kolečka FIELDMANN (41001519)
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Fieldmann FZG 1004 gril na dřevěné uhlí
Zahradní gril s víkem FIELDMANN FZG 1004
Zahradní gril FIELDMANN FZG 1004
Fieldmann FZG 1004
FZG 1004 Gril na uhlí+kolečka FIELDMANN (FZG-1004)
FZG 1004 Gril na uhlí kolečka FIELDMANN (41001519)
Fieldmann FZG 1004 Gril na dřevěné uhlí 41001519
Gril na dřevěné uhlí FIELDMANN FZG 1004
Fieldmann FZG 1004
FIELDMANN FZG 1004 gril na dřevěné uhlí s víkem, kolečka
Fieldmann Fzg 1004 Gril na uhlí+kolečka
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Vlastnosti
Popis produktu
Fieldmann FZG 1004 gril na uhlí Zahradní gril jako nepostradatelný prostředník pro setkávání se s přáteli u grilovaného kousku masa nebo zeleniny zejména během teplých letních dní a večerů. Gril se pyšní svoji stabilitou a pevností materiálu. Prostřednictvím koleček je gril maximálně mobilní a umožňuje manipulaci jedné osoby. Grilovací plocha o průměru 57 cm umožňuje přípravu pokrmů pro větší skupinu lidí. Gril má lehce odnímatelný popelník, což celkově zlepšuje manipulační komfort při obsluze a následnému čištění. Vlastnosti produktu Velikost grilu: průměr 57 x 20 cm Výška grilovací plochy: 68 cm Velikost grilovací plochy: průměr 54,5 cm Chromový rošt Víko Recepty pro Vás Grilovaná kuřecí prsíčka Grilovaná kuřecí prsíčka v domácí anglické slanině s čerstvou šalvějí. Velmi chutný recept vhodný pro každou příležitost kuřecí prsa, anglická slanina, šalvěj, cuketa, lilek, papriky, olej, sůl, pepř. Ingredience: 0,80 kg kuřecích prsou 4 plátky domácí anglické slaniny 8 lístků šalvěje 12 plátků z cukety, 12 plátků z lilku 1 ks červené papriky, 1 ks žluté papriky 1,5dl olivového oleje (extra panenský) sůl, mletý pepř Postup: Maso omyjte, osušte a mírně osolte. Rozložte na něj z obou stran čerstvé lístky šalvěje a zabalte jej do plátků anglické slaniny. Zeleninu omyjte, osušte, papriku zbavte jádřince, zelenou stopku ponechte. Nakrájejte na plátky asi 1 cm silné, papriku nakrájejte každý kus na 6 dílů. Zeleninu nesolte ani nepepřete, aby šťáva nevytékala na gril a plátky držely tvar. Rozpalte gril na cca 210 oC (5. dílek na stupnici termostatu), potřete jej olivovým olejem a rozložte na něj připravené maso a zeleninu. Grilujte po obou stranách 7 a 7 minut. Zeleninu odeberte z grilu, osolte, opepřete a dle potřeby ještě potřete panenským olivovým olejem. Grilovaná roštěná z mladého býka Grilovaná roštěná z mladého býka s grilovaným kukuřičným klasem s česnekovým máslem. Stylová večeře pro letní posezení. Rostěná, kukuřičné klasy, sůl, pepř, máslo, česnek, bageta. Ingredience: 1 kg roštěné z mladého býka 4 ks kukuřičných klasů 1 pol. lžíce hrubé mořské soli 1 pol. lžíce barevného pepře 0,15 kg másla, 2 paličky česneku, 1 ks bílé bagety Postup: Na rozpálený gril (cca 220 oC – termostat je nastaven na hodnotu SEAR) položte osušené maso (mělo by mít pokojovou teplotu), které předem nesolte, nepepřete ani nemarinujte! Grilujte jej po obou stranách asi 5 a 5 minut (medium). Poté sejměte z grilu, položte na prkénko a teprve nyní po obou stranách osolte a opepřete čerstvě namletým kořením. Nechte 2 minuty odpočinout a položte na talíř. Vhodnou přílohou je kukuřičný klas, který překrojte na tři části a grilujte na panenském olivovém oleji.V průběhu grilování klas několikrát otočte. Po opečení jej potřete rozehřátým máslem a dle chuti osolte. Stejným způsobem si připravte i podélně rozkrojenou paličku česneku. Podávejte s opečenou bílou bagetou. Grilovaná vepřová krkovice Grilovaná vepřová krkovice s domácím zázvorovým máslem a čerstvým tymiánem. Vepřová kr